Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Europarlamentarul Laurențiu Rebega (Pro România): 'Țara arde fără buget, PSD se piaptănă căutându-și prezidențiabilul'

Laurentiu Rebega

Europarlamentarul Laurențiu Rebega, vicepreședintele Pro România, critică certurile interne din PSD: „e clar că nu se ocupă cu guvernarea țării”. Mai mult, „în timp ce România își așteaptă bugetul, care probabil va fi retrimis Parlamentului de către președintele țării din cauza incongruențelor și a lipsei sale de realism, în PSD a început marea ceartă pe candidatul la prezidențiale. Care nu are nicio șansă să câștige din partea unui partid aflat în cădere liberă și din care cei mai valoroși oameni pleacă. Dar conducerea PSD vrea să se facă de râs până la capăt, așa că a lăsat țara să se descurce singură și a început să dezbată pe mâna cui să piardă alegerile prezidențiale”, spune Rebega într-o declarație de presă remisă STIRIPESURSE.RO.

Citește și: SURSE - Dragnea a răbufnit în CEX: Știu că unii strâng semnături pentru Pro România

Europarlamentarul este de părere că ”nu contează cine va candida de la PSD, nu are nicio șansă să devină președintele României. Oricum, alegerile respective sunt la sfârșitul anului și, până atunci, PSD ar trebui să guverneze. Dar s-a plictisit de atâta bătaie de cap și acum vrea să îi ofere României și un președinte pe măsura guvernării dezastruoase, lucru pe care, din fericire, nu-l va reuși”.

Rebega mai spune că ”liderii PSD se simt pe cai mari pentru că stau închiși în turnul lor de fildeș înconjurați de oameni care le spun: ”Șefu’, ești cel mai bun”, rețeta perfectă pentru dezastru și anunțul implacabil al prăbușirii. Cei care sunt de altă părere sunt invitați să plece, pentru că nimic nu trebuie să strice armonia și perfecțiunea din partid”.

În concluzie, spune vicepreședintele Pro România, ”cu un partid ajuns pe asemenea culmi ale desăvârșirii prin liderii săi infailibili, e normal că nu mai avem nevoie nici de buget, nici de guvernare. Liderul apare, soarele răsare și problemele se rezolvă. Nici nu ar trebui să mai facem alegeri, pentru că acestea vor contrazice, cu siguranță, adorația de sine și absolutismul de pe Kiseleff 10. Președinția României ar trebui să fie decisă, prin Constituție, în CEX-ul PSD, singurul organ competent pe linie de partid și de stat, după ce, neapărat, vor fi alungați de acolo și ultimii contestatari (dacă mai există) ai direcției unice de gândire și aplauze”, încheie Rebega.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.