Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Europarlamentarul Laurenţiu Rebega, dezvăluiri despre cum s-a format partidul lui Victor Ponta

facebook.com
Laurentiu rebega Ponta

Întrebat la Adevărul Live despre apartenența sa la partidul Pro România, europarlamentarul Laurențiu Rebega a declarat astăzi că acest lucru nu este un secret și că de peste un an de zile a început să discute cu Victor Ponta și Daniel Constantin despre o nouă viziune și o nouă abordare a politicii din România și a ceea ce înseamnă România în Uniunea Europeană, o nouă poziționare a mesajului pe care România trebuie să îl dea ca țară proeuropeană care trebuie să fie respectată și care luptă pentru cetățenii români pentru a nu mai exista discrepanțe.

Rebega a precizat că anunțul oficial al aderării sale la Pro România va fi făcut săptămâna viitoare. Laurențiu Rebega este singurul europarlamentar pe care îl are la acest moment Pro România.

Citește și: https://www.stiripesurse.ro/partidul-lui-victor-ponta-are-europarlamentar_1256091.html

Rebega a anunțat că s-a apropiat de Grupul Conservatorilor și Reformiștilor Europeni pentru că aceștia au un plan concret de reformare a Uniunii Europene care respectă suveranitatea națională și egalitatea între cetățenii europeni, principii pe care le proclamă și el de doi ani de zile.

De asemenea, referitor la luarea de ostatici din Franța, europarlamentarul român a arătat că marea problemă este imigrația necontrolată din spații străine UE și că, dacă acum doi ani când a criticat deschiderea granițelor europene pentru cei veniți din afara continentului, a fost acuzat de izolaționism, acum lumea a început să îi dea dreptate pentru că, între timp, previziunile sale pe această temă s-au adeverit și oamenii au devenit conștienți de pericolul pe care îl reprezintă importul de populație non-UE.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.