Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Europarlamentarul PLUS, Dragoș Tudorache, va fi raportorul PE pentru Republica Moldova: `Voi asigura un parcurs european celor de peste Prut`

Eurodeputatul PLUS Dragoş Tudorache va fi raportorul Parlamentului European pentru Republica Moldova, în legislatura 2019-2024. Din această funcție, reprezentatul României la Bruxelles va încerca să asigure „un parcurs european dedicat cetățenilor moldoveni”.

''Republica Moldova şi evoluţia socio-economică a fraţilor noştri de peste Prut a fost o preocupare permanentă pentru mine atât în perioada în care am făcut parte din guvernul Cioloş, cât şi din momentul apariţiei PLUS. Cred că avem o datorie faţă de noi să fim ceea ce aşteaptă Moldova de la noi. Şi avem o datorie să ajutăm Moldova să devină un laborator de bune practici pentru integrarea europeană. Din poziţia mea de raportor şi de membru al Parlamentului European mă voi asigura că evoluţia relaţiilor cu Republica Moldova va însemna un parcurs european dedicat cetăţenilor moldoveni'', a anunțat eurodeputatul Dragoș Tudorache pe Facebook.

Europarlamentarul român Dragoş Tudorache face parte din grupul european Renew Europe condus de Dacian Cioloș.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.