Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Europarlamentarul Ramona Strugariu are Covid-19: 'Vaccinați-vă. Şi purtați mască, din suflet vă rog. Chiar vă poate salva viața'

Ramona Strugariu

Europarlamentarul Ramona Strugariu (USR-PLUS) a anunțat că are Covid-19. Ea îi îndeamnă pe români să se vaccineze și să respecte regulile transmise de autorități.

„Bon, nu e doar răceală şi oboseală, e covid - vaccinată, super atentă, cu masca purtată regulamentar cred că şi în somn, cu test de anticorpi făcut acum vreo 4 luni, care arăta excelent. Proaspăt întoarsă din România, unde numărul de cazuri real cred că bate toate recordurile. Dacă am agățat eu boala, cu toate măsurile de precauție pe care le-am luat permanent, cred sincer că i se poate întâmpla oricui, oriunde, oricum şi că e pretutindeni.

Primele 2 zile au fost mai rele, azi pare un pic mai bine deja. Să sperăm că va fi tot mai bine. Toți cei din jurul meu sunt vaccinați, cu excepția copilului, care până acum e în regulă. Să vedem ce va fi mai departe. Dar cred, sincer, că şi vaccinul, şi masca salvează vieți. Nu îmi pot închipui cum aş fi fost acum, dacă nu mă protejam şi nu mă vaccinam. Probabil internată sau chiar la terapie intensivă. Vaccinați-vă. Şi purtați mască, din suflet vă rog. Chiar vă poate salva viața”, a spus Ramona Strugariu, pe pagina ei de Facebook.

Vezi si: OPINIE De ce nu se vaccinează 'analfabeții funcțional' din România .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.