Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Europarlamentarul Renate Weber ironizează candidații pentru șefia DNA: 'Nu prea îndrăznesc procurorii'

ip.gov.py
Renate Weber

Eurodeputata Renate Weber comentează dur cursa pentru șefia DNA. Parlamentarul european susține că se aștepta ca în cursa pentru șefia DNA să intre mai mulți candidați, în special din afara DNA.

"Mi se pare normal să nu fie zeci de candidaturi, dar e adevărat că eu personal mă aşteptam să văd mai multe candidaturi din afara DNA, de la Parchetul General sau eventual de la DNA, de la Parchetele teritoriale. Nu prea îndrăznesc procurorii, probabil pentru că e o atmosferă în care fiecare se gândeşte că ar putea să fie prea dificil sau ar putea să-şi creeze probleme. Sper să fie un DNA care să lucreze mult mai corect, mult mai în conformitate cu ceea ce legea îi permite şi îi solicită, în acelaşi timp. Nu ştiu dacă vor avea mai multe sau mai puţine dosare, problema este ca ele să fie făcute, ca persoanele pe care le anchetează să ştie despre ce este vorba, iar probele aduse să fie probe serioase şi nu înregistrări, unele dintre ele şi măsluite”, a declarat  Renate Weber la RFI.

Citește și: Monica Macovei, prima REACȚIE după câștigarea procesului cu Decebal Traian Remeș și Alexandru Sassu în scandalul din dosarul 'Caltaboşul' .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.