Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Europarlamentarul Victor Negrescu: 'Respect pentru toți cei care în ultimele luni s-au implicat pentru educație!'

MAE
Victor Negrescu

Europarlamentarul Victor Negrescu le urează elevilor și profesorilor mult succes în noul an școlar. El spune că eduația este cheia pentru un viitor prosper al României.

„Astăzi este în primul rând despre #educație. Mult succes tuturor copiilor în noul an școlar, să învețe bine și să fie sănătoși! Felicitări părinților care în ultimele luni au făcut față noilor provocări. Mulțumiri tuturor profesorilor, aleșilor locali, partenerilor asociativi și privați care s-au implicat pentru ca un număr cât mai mare de copii să aibă acces la educație de calitate în condiții optime!

Dreptul constituțional la educație pentru toți trebuie să fie respectat și, aș adăuga, la educație de calitate. Ultimele luni au fost pierdute de autorități, deși soluțiile au fost la îndemână și deseori evocate, inclusiv de mine, în calitate de vicepreședinte al Comisiei pentru Educație și Cultură din Parlamentul European. Șansa României este că, din nou, în momentele dificile, societatea, cu mic, cu mare, s-a mobilizat pentru a face față noilor provocări. Educația este cheia pentru un viitor prosper al comunităților noastre. Respect pentru toți cei care în ultimele luni s-au implicat pentru educație!”, a precizat europarlamentarul PSD, Victor Negrescu

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.