Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Europenii, impresionați de poțiunea românescă de dragoste, veche de 200 de ani, dezvăluită de Muzeul Farmaciei din Cluj

Elixirul dragostei la Muzeul Farmaciei din Cluj

Muzeul Farmaciei Române dezvăluie rețeta secretă a unei poțiuni magice de dragoste veche de 200 de ani.

Muzeul Farmaciei din Cluj Napoca oferă vizitatorilor sesiuni ghidate despre cum se prepară o poțiune de dragoste fermecătoare. Acest lucru a atras atenția și publicației L'Observatoire de l'Europe. Observatorul Europei este forumul dedicat unor dezbateri libere și constructive asupra construcției europene.

„Te simți puțin cam lipsit de iubire în aceste zile? Romantismul vibrant de altădată al relației tale a dispărut sau poate că încă încerci să seduci acea persoană specială?

Ei bine, nu vă temeți, pentru că o picătură de farmec ar putea fi remediul pe care îl căutați.

Un muzeu din România dezvăluie magia unui elixir de dragoste vechi de secole prin intermediul unor ateliere de lucru menite să prepare poțiunea perfectă“, notează L'Observatoire de l'Europe.

Ingredientele necesare pentru a pregăti poțiunea magică de dragoste

 

Iar partea cea mai bună este că pentru poțiune, tot ce ai nevoie sunt patru ingrediente simple pe care oricine le are în casă. Și puțin vin, bineînțeles.

În mod surprinzător, rețeta pentru acest elixir mistic, care datează de peste 200 de ani, este foarte simplă, fiind compusă doar din piper, ardei iute, cardamom și zahăr.

Se pisează aceste ingrediente împreună folosind un mojar și un pistil, înainte de a le amesteca într-un pahar mic de vin.

La Muzeul de Farmacie din Cluj Napoca, România, vizitatorii nu numai că au parte de o incursiune în istorie, dar au și șansa de a se juca de-a preparatorul de poțiuni în laboratoarele muzeului.

"O să fac asta acasă. Sunt curioasă să știu dacă soțul meu va aprecia gestul, dar abia aștept să încercăm să facem împreună acest elixir al iubirii", împărtășește un vizitator al muzeului.

O altă participantă zâmbește răutăcios: "Am venit aici cu gândul de a mă îndrăgosti din nou de soțul meu după ce termin acest experiment".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.