Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Evadare spectaculoasă în Belgia - A fugit după ce a spart vasul de toaletă

facebook.com
evadare

Un tânăr în vârstă de 25 de ani arestat într-un caz de răzvrătire împotriva poliţiei a reuşit să evadeze dintr-o secţie de poliţie din Bruxelles după ce a spart vasul de toaletă din celula sa, au declarat marţi anchetatorii, relatează AFP potrivit Agerpres.

Faptele s-au petrecut în noaptea de luni spre marţi la secţia de poliţie din cartierul Molenbeek din Bruxelles, la câteva ore după arestarea acestui suspect în capitala Belgiei la solicitarea parchetului din Kortrijk (vest).

Profitând de absenţa camerei de luat vederi din celula sa, pentru că aceasta era defectă, suspectul "a desprins vasul de toaletă de pe perete" şi a scăpat printr-o "gaură de dimensiunea unei coli A4", a explicat pentru AFP un purtător de cuvânt al poliţiei, confirmând informaţiile apărute în presă.

După ce a ajuns pe un coridor de la subsol, el a ieşit probabil printr-o fereastră pentru a ajunge în stradă, înşelând vigilenţa ofiţerilor de serviciu de la uşa principală a secţiei de poliţie, potrivit aceleiaşi surse.

Bărbatul, cunoscut deja justiţiei belgiene pentru numeroase infracţiuni şi condamnat de mai multe ori, fusese arestat pentru nerespectarea condiţiilor de eliberare.

Potrivit parchetului din Kortrijk, în Flandra de Vest, acesta se afla în aşteptarea verdictului judecătorului într-un caz de răzvrătire împotriva poliţiei, care urma să-i aducă o nouă perioadă de încarcerare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.