Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Evgeni Prigojin pare că a dispărut de pe fața Pământului: șeful Wagner e de negăsit, iar pe canalul de Telegram nu mai comunică nimic

point.md
Evgheni Prigojin

Oamenii s-au trezit duminică într-o Rusie mai calmă după ce o revoltă armată, condusă de bombasticul șef Wagner, Evgheni Prigojin, a fost blocată în mod dramatic.

Evgheni Prigojin a fost de acord să părăsească Rusia şi să meargă în Belarus, potrivit Kremlinului, într-o înțelegere aparent intermediată de președintele belarus, Alexander Lukașenko. Cu toate acestea, locația sa actuală rămâne neclară, informează CNN, potrivit Rador.

Acuzațiile penale împotriva lui Prigojin vor fi, de asemenea, retrase, a declarat purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov.

Dar rămân multe întrebări cu privire la acest acord, la detaliile sale și la motivul pentru care a fost convenit de doi lideri puternici care nu sunt cunoscuți pentru disponibilitatea de a face compromisuri.

De asemenea, Prigojin nu a comunicat nici pe canalul său de Telegram, acolo unde e în mod normal foarte activ. În ultimul mesaj a anunțat oprirea revoltei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.