Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ex-amanta lui Nichita a povestit despre 'APUCĂTURILE ANIMALICE': Edilul voia s-o facă în primărie

www.romaniatv.net
Gheorghe Nichita Adina Samson

Au apărut dezvăluiri incendiare din dosarul instrumentat de procurorii Parchetului de pe lângă Curtea de Apel în care actualul preşedinte al filialei ieşene a Partidului România Unită, Gheorghe Nichita, fostul primar din Iaşi, este acuzat de hărţuire, hărţuire sexuală şi ameninţare.

Dosarul 518/P/2016 a fost înregistrat pe rolul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Iaşi, cu Gheorghe Nichita persoană reclamată, ca urmare a unei plângeri depuse, anul trecut, de Adina Samson. Plângerea a fost intentată la DNA Bucureşti, însă această unitate a declinat-o către Parchetul de pe lângă Judecătoria Iaşi, de aici ajungând la Par­chetul Curţii.

Citește și: Traian Băsescu ACUZĂ: 'Revendicările străzii au fost IGNORATE'

Surse juridice au explicat pentru Ziarul de Iaşi că plân­gerea ar conţine o serie de acuzaţii de natură intimă ce îi sunt adresate lui Nichita, multe dintre acestea susţinute de pretinse înre­gistrări pe care Adina Samson le-a depus la dosar. Ar fi vorba de alte infracţiuni decât cele referitoare la deturnarea fondurilor Poliţiei Locale, prin folosirea acestei instituţii în interes propriu, fapte pentru care Nichita este deja judecat la Tribunalul Iaşi.

În plângere, Samson ar fi arătat, printre altele, că ar fi fost obligată, prin constrângere morală, să înceapă şi să continue amantlâcul cu fostul primar. „Cunoscând faptul că susnumitul este căsătorit şi având în vedere uriaşa diferenţă de vârstă dintre noi, eu am refuzat avansurile cu tentă sentimentală ale numitului Nichita Gheor­ghe", se arată în plângere.

Citește și: S-a pozat GOALĂ în stația de autobuz! Și, asta NU e TOT: Alte două fete au mers goale pe stradă / VIDEO

Samson ar mai fi scris în respectivul document că, „având în vedere ascendentul profesional" pe care primarul îl avea asupra ei, a „consimţit să în­treţină relaţii de natură amoroasă", sperând astfel că primarul nu va mai exercita presiuni asupra sa.

De asemenea, fosta angajată a Primăriei Iaşi a mai scris şi că ar fi fost intimidată şi umilită „în scopul oferirii afecţiunii şi a unor beneficii de natură carnală".

Samson a mai amintit că Nichita ar fi folosit intermediari pentru a o ameninţa, precum şi că, în iulie 2014, Nichita ar fi lovit-o cu palmele peste faţă.

Citește și: Nuntașii au început să DEZBRACE mireasa, sub ochii mirelui / VIDEO 18+

De asemenea, pe 9 octombrie 2014, în timp ce se afla în biroul primarului, acesta ar fi încercat să o forţeze să întreţină raporturi sexuale cu el, se mai arată în plângere. „Eu am refuzat şi m-am smuls, acesta reproşându-mi: 'Nu mă repezi, hai, dă-mi cu ceva în cap... Am apucături animalice, tot ce faci tu e rău'", potrivit plângerii.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.