Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Excludere BOMBĂ în PNL: un președinte de CJ a fost dat afară din partid

facebook.com
afara out sut

O adevărată bombă s-a detonat în PNL. Președintele CJ Călărași, Vasile Iliuță, a fost exclus din PNL. În replică la excludere, Iliuță susține că există interese mari în PNL și el a deranjat o serie de blaturi și aranjamente.

Citește și: VERDICT POLITIC cu Dana Budeanu, Episodul 6: 'Nu mai sunaţi, nu mai interveniţi în niciun fel. Se numeşte trafic de influenţă' (VIDEO)

”Cred că este timpul ca toată lumea să știe ce se întâmplă în lumea politică de la Călărași

Nu mai este un secret faptul că cei care ani de zile au ținut municipiul și județul într-o zonă de subdezvoltare sunt foarte deranjați de tot ceea ce fac pentru a îndrepta lucrurile.

Știți foarte bine că de 3 ani si jumătate tot încearcă să mă elimine din funcția administrativă pentru că le-am deranjat în permanentă blaturile și interesele.
Ultima încercare, cea de ieri, mi-a confirmat faptul că anumite persoane au dificultăți în a citi și în a aplica legislația. Din păcate, unii dintre ei se află în funcții care gestionează destinele unei comunități.

Să vă explic pe înțelesul tuturor:
Ieri a avut loc o ședință a unei organizații locale din care eu NU fac parte și care neavând nicio competență a votat excluderea mea prin niște voci care toată viața nu au făcut decât să trăiască pe spatele cetățeanului. 
Pentru mine nu este o surpriză ceea ce se întâmplă. Eu nu am nicio așteptare de la aceste personaje și este evident că nici dumneavoastră nu mai aveți .
Este timpul ca politicienii să înțeleagă că rolul lor este de a fi continuu în slujba cetățeanului și nu al propriului lor buzunar. 
Vă spun un singur lucru: Pe linie administrativă, eu cu echipa mea voi continua proiectele pentru comunitate ale căror rezultate se văd, iar din sfera politică vă mărturisesc că există un val cert de susținere pentru tot ceea ce am inițiat.”, scrie Vasile Iliuță.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.