Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Excluderea Anei Birchall din PSD, solicitare pentru CEX: 'A făcut mult rău'

Inquam Photos / Octav Ganea
Birchall sedinta Guvern

Șeful PSD Bihor, Ioan Mang, a declarat marţi, la sosirea la ședința CEX, că mai mulţi colegi de organizaţie i-au cerut să fie exclusă din partid fostul ministru al Justiţiei, Ana Birchall.

"Mi-au cerut mai mulţi colegi să discutăm despre doamna Birchall. A făcut suficient de mult rău prin atitudinile pe care le-a avut faţă de deciziile partidului. (...) Dacă oameni din Bihor, din organizaţia mea, mi-au cerut pe WhatsApp să luăm atitudine, să o dăm afară, înseamnă că au ei motivele lor. (...) Toată lumea doreşte păstrarea Secţiei speciale. Nu numai PSD, şi UDMR, şi magistraţii. E un lucru firesc. Nu cred că există nimeni deasupra legilor", a arătat el, înaintea şedinţei Comitetului Executiv Naţional al PSD.

Mang a menţionat că atitudinea Anei Birchall faţă de Secţia pentru investigarea infracţiunilor din Justiţie nu este singurul motiv pentru excludere şi s-a declarat convins că aceasta ar fi avut un "to do list".

Pe 5 noiembrie, preşedintele PSD, Viorica Dăncilă, declara că în partid există o mare nemulţumire legată de atitudinea Anei Birchall şi că urmează să aibă loc o şedinţă a Comitetului Executiv Naţional în care se va discuta despre acest subiect.

Vezi si: Lot important PSD, decapitat în Guvern: nume sonore zboară din Palatul Victoria .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.