Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Exclus din PMP, Cristi Preda îi scrie Elenei Udrea

Colegiul Naţional al PMP a votat în decembrie, cu unanimitate, pentru excluderea lui Cristian Preda din partid. Europarlamentarul Cristian a contestat decizia conducerii PMP la Comisia de Arbitraj a PMP.

”Am contestat acum trei săptămâni decizia de excludere din PMP. Cum nu am primit, până în acest moment, nici măcar o confirmare de primire, fac public textul trimis către Rizia Tudorache, responsabilul comisiei de arbitraj și integritate, și către Elena Udrea, președinta ‪#‎PMP‬:

„Contest decizia prin care am fost exclus din PMP, decizie luată de Colegiul Național pe 13 decembrie. Contestația mea e justificată de faptul că nu am fost informat că în ședința CEN din 17 noiembrie și în cea a Colegiului National menționat se va discuta despre sancționarea mea. În consecință, nu am putut să uzez de dreptul meu la apărare. Cred că e vorba despre o încălcare flagrantă a drepturilor politice și solicit intervenția comisiei de arbitraj și integritate”.

Poate că prin publicitate se ajunge la celeritate.”, e mesajul lui Preda.

Din Comisia de arbitraj şi integritate a PMP fac parte: Rizia Tudorache (preşedinte), Edmond Tălmăcean, Neculai Enache, Cătălin Constantin Mic-Voinea, Paul Toderică, Cornel Ştirbeţ, Andrei Jean Fălcescu, cei mai mulţi dintre ei apropiaţi ai liderului PMP Elena Udrea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.