Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

EXCLUSIV Culisele ședinței PNL din Aviatorilor

PNL - urbo.ro

Surse din PNL au relatat pentru stiripesurse.ro cum a decurs, in linii mari, sedinta liderilor PNL in care Klaus Iohannis si-a anuntat sprijinul ferm pentru Alina Gorghiu.

"La inceputul sedintei, Ludovic Orban si-a prezentat oferta de candidatura, programul sau, ce intentioneaza sa faca. Pe urma Atanasiu a spus ca nu mai candideaza, dupa care Alina Gorghiu a spus ca accepta, la propunerea lui Atanasiu, sa candideze, si ca l-a informat de acest lucru pe Klaus Iohannis astazi (ieri, n.red.) la ora 12.00. Eu n-am crezut gogmania asta, ca a aflat astazi (ieri, n.red.). Iohannis a zis ca el pleaca Presedinte, dar vrea ca partidul sa se dezvolte si in sensul asta, impotriva tuturor sfaturilor, opiniilor, el o va face foarte raspicat si a anunta ca ‘Dintre Ludovic si Alina o sustin pe Alina’.", ne-au relatat surse participante la sedinta PNL.

Vicepresedintii PNL Victor Paul Dobre, Nini Sapunaru si liderul PNL Tulcea, Octavian Popa, s-au opus directiei pe care mergeau discutiile, ne-au mai relatat sursele citate.

"Victor Paul Dobre si Nini Sapunaru au spus in sedinta, mai politicos, mai cu fereala, ca nu sunt de acord cu felul in care au decurs lucrurile. De partea cealalata au fost si multe interventii in sedinta, care pupă poala șefului, ca Misu Voicu: ‘Da sefu’, ai dreptate, eu te sustin, eu merg pe varianta aleasa de tine’", spun sursele citate pentru stiripesurse.ro.

"Octavian Popa (liderul PNL Tulcea, n.red.) a luat cuvantul si a spus ca-i recomanda foarte serios lui Klaus Iohannis sa nu se implice si sa nu-si exprime vreo preferinta", mai spun surse din PNL.

MAI MULTE DESPRE ACEST SUBIECT:

EXCLUSIV - "Atanasiu pare cârtița lui Blaga"

EXCLUSIV - Klaus Iohannis, acuzat de manevre subternare: Ne-a mintit. A facut ca Băsescu!

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.