Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

EXCLUSIV Deputat PC: Rămân în partid, dar lucrez pentru PLR

cornelia negrut

Nu mai puțin de 7-8 parlamentari PC au fost contactați de oamenii lui Chițoiu and Co. pentru a părăsi corabia conservatoare susțin surse politice pentru stiripesurse.ro

Câțiva dintre ei au confirmat tentativele și unii au anunțat deja și public că vor face pasul în curând. Deputatul Ovidiu Raețchi susține că nu va păsări PC-ul dar că dorește anumite clarificări doctrinare în interiorul partidului, deputatul Aurelian Ionescu mai dorește niște discuții înainte să plece, iar un al III-lea deputat afirmă clar că deja lucrează pentru PLR.

"Am vrut să plec mai demult. Am și anunțat conducerea că voi face acest lucru. Am rămas totuși în partid din simpatie și respect pentru domnul președinte Daniel Constantin. Nu vreau să se spună că eu aș fi de vină dacă Grupul PC de la Camera Deputaților ar dispărea din lipsă de membri", a spus deputatul Cornelia Negrut pentru stiripesurse.ro

Întrebată unde se vede în viitor, doamna deputat a spus că deja ea lucrează pentru partidul înființat de Călin Popescu Tăriceanu și că zvonurile privind implicarea sa în organizarea PLR în Maramureș nu sunt simple speculații.

"Eu le-am spus deja că o să ajut la formarea PLR. Sunt și prietenă cu domnul Chițoiu... suntem și prieteni de familie", a mai spus deputatul.

Are totuși o mare nemulțumire față conducerea PC - a fost schimbată din funcția de șef al filialei în favoarea șefului CJ Maramureș (singurul CJ din țară deținut de PC)

"Am construit cu drag și iată că tot ce am făcut eu s-a dărâmat. Mă doare sufletul, dar asta e viața", a încheiat deputatul Cornelia Negruț.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.