Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

EXCLUSIV Planul de la Cotroceni: 15 parlamentari PDL vor sa fie piticii lui ‘Alba-ca-Zapada’

surse sah

RO ca aproximativ 15 deputati si senatori PDL au pregatite demisiile din partid.

Acestia asteapta un ultim semnal sa treaca la PMP, iar plecarile lui Gabriel Berca, Sebastian Lăzăroiu, Daniel Funeriu, de la Cotroceni, fac parte din acelasi plan.

Potrivit informatiilor noastre, Partidul Miscarea Populara a contactat si alti parlamentari, nu doar de la PDL, pentru a vedea daca-i tenteaza sa mearga sub steagul lui Traian Basescu.

Sunt avansate chiar si mai multe plecari, insa unii parlamentari au zis initial ca vor la PMP, dar acum se pare ca s-au razgandit.

Momentul crucial pentru soarta acestor miscari de trupe se joaca astazi la Curtea de Apel Bucuresti, acolo unde Partidul Miscarea Populara (PMP) va primi, dupa o serie de tergiversari, verdictul definitiv si irevocabil: intra sau nu in registrul partidelor politice?

In functie de aceasta decizie, se va afla daca cei 15 parlamentari vor face, asa cum au promis, mutarea sus-mentionata, de aici nelipsind si noile negocieri, de aceasta data mult mai concrete.

Pana in acest moment, 5 deputati PDL au trecut la Miscarea Populara: Eugen Tomac, Negrut Clement, Mihaela Stoica, Valerian Vreme, Florin Popescu.

Oamenii apropiati presedintelui Traian Basescu au vorbit, de peste 2 ani, de necesitatea aparitiei unui partid proaspat in politica, care sa ajute la modernizarea PDL, conceptul-cheie al acestui partid sau alianta fiind 'Alba-ca-Zapada'.

Acum, mai multi consilieri prezidentiali urmeaza sa se inscrie in PMP.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.