Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

EXCLUSIV - PNL pică în marea capcană întinsă de PSD: depun moțiune de cenzură/UPDATE

capcana

Premierul Victor Ponta și coaliția de guvernare au decis să întindă o capcană majoră opoziției de la PNL. Ponta va veni în fața Parlamentului și își va asuma răspundere pe Codul Fiscal.

Liderii coaliției de guvernare au explicat cât se poate de clar că aceasta este o capcană pentru PNL. Codul Fiscal prevede foarte multe măsuri liberale, iar PSD tocmai asta așteaptă: PNL să atace cu moțiune de cenzură un proiect cu puternice valențe de dreapta.

Premierul Victor Ponta a explicat că, inițial, va trimite acest proiect în dezbatere parlamentară, dar dacă va constata că liberalii tergiversează adoptarea Codului Fiscal, atunci va retrage proiectul și va veni cu asumare de răspundere.

Conform Constituției, asumarea de răspundere a Guvernului oferă posibilitatea opoziției să depună moțiune de cenzură, fără a pierde posibilitatea de a iniția o altă moțiune de cenzură în aceeași sesiune parlamentară. Chiar dacă nu au majoritate, liberalii vor să fructifice această posibilitate și vor ataca Guvernul cu moțiune de cenzură.

”Analizăm foarte atent această posibilitate și este chiar foarte posibil să fructificăm această ocazie de a depune moțiune de cenzură.Reiterăm apelul nostru către PSD pentru a avea o dezbatere reală pe tema Codului Fiscal. Ne dorim mult mai mult o dezbatere reală și nu o angajare de răspundere”, a declarat purtătorul de cuvânt al PNL, Ionuț Stroe, pentru STIRIPESURSE.RO.

O decizie finală în acest sens va fi luată în Biroul Permanent Național al marelui PNL, care va avea loc pe data de 16 martie.

Citește AICI cum anunțau liderii coaliției, public, că au întins o capcană celor de la PNL.

UPDATE: Co-președintele PNL, Alina Gorghiu, a confirmat pentru STIRIPESURSE.RO că PNL va depune moțiune de cenzură, dacă Guvernul își va asuma răspunderea pe Codul Fiscal.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.