Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Execuție de ULTIMĂ ORĂ în PSD: primar EXCLUS din cauza încălcărilor repetate de statut

ziaruldevalcea.ro
sigla PSD

Primarul orașului Turda, Cristian Matei, a fost exclus din PSD, din cauza „repetatelor încălcări ale statutului”. Municipalitatea din Turda este cunoscută după ce a atras aproape 100 de milioane de euro din fonduri europene pentru finanțarea a 19 proiecte.

Primarul orașului Turda, Cristian Matei, a fost exclus din PSD din cauza „repetatelor încălcări ale statutului”, conform Mediafax.

Citește și: Date de ULTIMĂ ORĂ - Votul din diaspora s-a încheiat în 777 de secții/ STATISTICA de la ora 8

Surse din partid spun însă că primarul a fost exclus din cauza deputatului Cristina Burciu, din zona Turda, care a votat pentru învestirea Guvernului Orban și „trebuia dat un semnal că se face curățenie la Turda”.

La rândul său, deputatul PSD Cluj, Horia Nasra, a transmis un comunicat de presă, în care arată că „intrușii cocoțați în fruntea PSD Cluj au încropit nestatutar un birou municipal în Turda și l-au exclus din PSD pe Matei Cristian, primarul municipiului Turda”.

Primăria Turda, condusă de Cristian Matei, a semnat în ultima paerioadă 13 contracte mari de finanțare din fonduri europene pentru proiecte care se află deja în implementare, la care se adaugă 3 proiecte admise la finanțare și 3 proiecte aflate în faza de evaluare.

„Valoarea totală a celor 19 proiecte este de 453 de milioane de lei, adică aproape 100 de milioane de euro”, declara Cristian Matei la începutul lunii noiembrie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.