Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Exemplu pentru tineri sau beizadea? Vloggerul Selly, prins pe autostradă cu aproape 190 km/h

captură TV
Selly

Andrei Selaru (Selly) se afla intr-un automobil Mercedes care circula cu 189 km/h. Viteza maximă pe autostradă este 130 km/h. El a primit amenda si i s-a suspendat dreptul de a conduce pentru o perioada de 90 de zile.

De altfel a pierdut prima etapa a precesului cu Politia Romana. Vlogerul a contestat o amenda. Daca nu contesta hotararea Judecatoriei Gaesti, din 22 decembrie 2020, Selly va ramane pieton pentru 90 de zile.

Selly a arătat în instanță că nu putea circula cu viteza respectivă deoarece era aglomerat pe autostradă. A mai invocat faptul ca scrisul agentului de politie este ilizibil.

Citește și: Dorel Vișan, convins că Sars-Cov-2 a fost conceput în laborator: 'Ei au spus că vaccinul nu rezolvă. De ce aţi făcut virusul? Cred că e alimentat în continuare'

Instanta a considerat ca argumentele lui Selly nu sunt credibile, in conditiile in care Politia a depus in dosar inregistrarile de la radar si procesul verbal din care se puteau distinge toate datele completate.

Citește și: Cătălin Tolontan intră tare! Anchetă despre spitalul de campanie inaugurat de Klaus Iohannis: cinci pacienți cu Covid au murit cu infecții nosocomiale

Magistratii de la Judecatoria Gaesti au considerat ca  nu a putut sa aduca dovezi in sprijinul argumentelor pe care le-a invocat, asa ca a dat castig de cauza Politiei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.