Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Expert militar ucrainean: Posibilul succesor al lui Putin s-a dus în China pentru a negocia răsturnarea liderului de la Kremlin

vestidinrusia.ro
Nikolai Patruşev

Secretarul Consiliului de Securitate al Federației Ruse, Nikolai Patrușev, a fugit în China pentru a negocia cu autoritățile chineze înlăturarea lui Putin de la președinție, spune expertul militar ucrainean Oleg Jdanov.

"Șeful Consiliului de Securitate al Federației Ruse, Patrușev, se află în prezent în China. O coincidență foarte interesantă. Imediat după summitul Organizației de Cooperare de la Shanghai, Patrușev merge și zboară în China pe cont propriu, se presupune că pentru a rezolva problemele de securitate, dar cred că Patrușev cel mai probabil a zburat la Beijing pentru a confirma acordurile dintre Beijing și Moscova, precum și pentru a obține sprijin pentru tranzitul puterii și înlăturarea lui Putin din funcția de președinte al Rusiei”, a spus analistul, potrivit ziare.com.

Potrivit expertului, în zilele următoare poate deveni clar dacă această informație este adevărată și, dacă este adevărată, atunci cum va fi înlăturat Putin de la putere.

"Așadar, Moscova a ”fiert” astăzi. Înțeleg că acest lucru nu va trece fără consecințe pentru regimul Putin", a conchis expertul.

Anterior, politologul rus Andrei Piontkovski a spus că înfrângerea armatei ruse în regiunea Harkov a accelerat procesul de prăbușire a regimului Putin. Putin poate fi înlăturat „din motive de sănătate”, iar Consiliul de Securitate va prelua puterea în Rusia.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.