Experții s-au răzgândit - Ce spun despre consumul de carne roșie

Autor: Cristi Șelaru, Redactor

Publicat: 27-12-2019

Actualizat: 27-12-2019

Article thumbnail

Sursă foto: Agerpres

O echipă internaţională de experţi a ajuns la concluzia că oamenii pot continua să consume carne roşie, cârnaţi şi bacon, pentru că nu există decât foarte puţine indicii conform cărora aceste alimente ar spori riscul îmbolnăvirii de cancer.

Cercetători care scriu în publicaţia „Anale ale medicinei interne” afirmă că actualele dovezi privind pericolul reprezentat de consumul de carne roşie şi procesată sunt foarte slabe, adăugând că oamenii pot mânca în continuare aceste alimente de trei sau patru ori pe săptămână, notează RADOR.

Citește și: Se reclamă un abuz de proporții! Liviu Dragnea, caz unic! .

Google News
Explorează subiectul
Comentează
Articole Similare
Parteneri