Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Explicație pentru gestul exploziv făcut de Iohannis la Cotroceni

iohannis ganditor

Președintele Klaus Iohannis a surprins pe toată lumea când apare, la începutul ședinței CSAT și nu-i întinde mâna tocmai generalului Ion Oprișor, pe care ulterior l-a numit consilier prezidențial. Fostul purtător de cuvânt al lui Traian Băsescu, Bogdan Oprea, explică acest gest al președintelui.

”Mai mult ca sigur, domnul presedinte se vazuse cu domnul general Oprisor inaintea sedintei CSAT pentru pregatirea acesteia. In plus, cand toti membrii CSAT erau pregatiti, domnul general l-a anuntat pe presedinte, poate chiar insotit la sala de sedinta. Asa se intampla pe vremea presedintelui Basescu, asa ma astept sa fie si acum.

Stirea aceasta „exclusiv exploziva” imi apare drept un jurnalism de taraba. Un ziarist incepator sau, pur si simplu, neprofesionist a vazut imaginile de la sedinta si a crezut ca a descoperit exclusiv exploziva gaura la macaroana. Intr-o presa cu minime pretentii, inainte de a arunca asemenea speculatii pe piata, ceea ce ti se pare tie, ca jurnalist, ca ai vazut trebuie sustinut si din alte doua surse (citate sau secrete), dar care trebuie sa se regaseasca in text. Altfel, iti bati joc de meseria de jurnalist si de cititorii tai.

Cat priveste momentul oficial si filmarea lui, va pot spune ca, in Sala CSAT, cameramanul oficial este o prezenta discreta in aceste momente, sunt convins ca presedintele nici nu a observat camera de filmat. O spune unul care a participat la cateva sedinte CSAT.

Haideti, va rog, sa lasam speculatiile si, mai ales, sa nu mai promovam „stiri” care fac rusine jurnalismului prin modul in care sunt realizate”, scrie Bogdan Oprea, pe pagina personală de Facebook.

Vezi AICI video cu momentul controversat oferit de Klaus Iohannis

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.