Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Explicația simplă a scăderii numărului de infectări: Medicii au prelucrat doar 15.000 de teste, aproape jumătate fiind la cerere

forbes.ro
COVID-19 test pozitiv

Un număr de 4.383 de cazuri noi de persoane infectate cu SARS-CoV-2 au fost înregistrate în ultimele 24 de ore, fiind efectuate peste 20.000 de teste, a informat, duminică, Grupul de Comunicare Strategică.

Acestea sunt cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv, precizează sursa citată.

Citește și: Radu Tudor rupe tăcerea cu privire la numirea de către PNL la șefia TVR: ‘Au fost discuții cu unii lideri liberali’

Până duminică, pe teritoriul României au fost confirmate 859.709 cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus. Dintre acestea, 783.642 au fost declarate vindecate.

La nivel naţional, până la această dată, au fost prelucrate 6.328.098 de teste RT-PCR şi 434.247 de teste rapide antigenice.

Citește și: Ion Cristoiu: ‘România lui Florin Cîțu e o Românie ruptă din Rai. Este unul dintre cei mai slabi oameni politici din istoria postdecembristă’

În ultimele 24 de ore, au fost efectuate 15.192 de teste RT-PCR (8.599 în baza definiţiei de caz şi a protocolului medical şi 6.593 la cerere) şi 5.343 teste rapide antigenice.

De asemenea, de la ultima informare făcută de GCS, au fost raportate şi rezultatele a 50 de teste RT-PCR, prelucrate anterior ultimelor 24 de ore şi transmise până duminică.

Citește și: Dosarul morții actorului Bogdan Stanoevici, deschis la cererea Dianei Șoșoacă, a fost clasat de magistrați

Distinct de cazurile nou confirmate, în urma retestării pacienţilor care erau deja pozitivi, 926 de persoane au fost reconfirmate pozitiv.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.