Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Explicațiile DNA după descinderea procurorilor la ISU Cluj: sunt anchetate fapte de corupţie săvârşite în perioada 2021-2022

Inquam Photos / Octav Ganea
dna sigla catuse arest

Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA) a precizat, marţi, referitor la dosarul în care au avut loc percheziţii la sediul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Cluj, că sunt vizate fapte de corupţie şi asimilate celor de corupţie, comise în perioada 2021-2022. În total, au avut loc percheziţii la şase adrese, între care şi firme.

”Procurorii din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie – Serviciul pentru efectuarea urmăririi penale în cauze privind infracţiunile de corupţie săvârşite de militari efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârşirea unor infracţiuni de corupţie şi asimilate celor de corupţie, comise în perioada 2021-2022. În cursul zilei de 31 octombrie 2022, ca urmare a obţinerii autorizărilor legale de la instanţa competentă, s-au efectuat percheziţii în şase locaţii din care una reprezintă sediul unei instituţii publice din municipiul Cluj, restul reprezentând domiciliile unor persoane fizice şi sediile unor societăţi comerciale de pe raza judeţului Cluj”, a transmis, marţi, DNA.

În acest caz, procurorii au beneficiat de sprijin din partea Direcţiei Generale Anticorupţie.

Procurorii DNA au făcut, luni, percheziţii la sediul ISU Cluj, fiind vizat un angajat. Informaţia a fost confirmată de reprezentanţii ISU Cluj, care nu a precizat însă care sunt acuzaţiile care se aduc angajatului.

Potrivit www.stiridecluj.ro, ar putea fi vorba despre autorizaţii de securitate la incendiu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.