Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Explozie de la o fabrică de ciocolată din statul Pennsylvania: Două persoane au decedat

ciocolata

Două persoane şi-au pierdut viaţa şi nouă sunt date dispărute după o explozie survenită vineri într-o fabrică de ciocolată din statul Pennsylvania (estul SUA), au indicat media locale, potrivit AFP.

Incidentul s-a produs în fabrica RM Palmer Company din West Reading, cu puţin timp înainte de ora locală 17:00 (21:00 GMT), a relatat postul de televiziune local WFMZ.

În afară de persoanele decedate sau date dispărute, alţi şase oameni au fost transportaţi către spitale, a precizat Agenţia pentru situaţii de urgenţă din Pennsylvania (PEMA).

''Fabrica a fost distrusă, din păcate. Nu există mare lucru care poate fi recuperat din clădire'', a declarat Samantha Kaag, primarul localităţii West Reading, într-o conferinţă de presă.

Incendiul a fost precedat de o explozie a cărei cauză face obiectul unei anchete, au indicat autorităţile locale. PEMA a evocat ipoteza unei scurgeri de gaz.

Compania RM Palmer funcţionează din 1948, fiind cunoscută mai ales pentru iepurii din ciocolată realizaţi pentru Paşte, informează Agerpres.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.