Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

UPDATE Explozie într-un bloc din Popești-Leordeni: Un bărbat rănit a fost transportat la spital; 10 apartamente afectate

Captură video explozie Bistrița
Explozie Bistrița

UPDATE: Reprezentanţi ai Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti Ilfov au declarat pentru News.ro că deflagraţia a avut loc într-un bloc de pe strada Drumul Fermei şi a rănit o persoană, provocând de asemenea pagube importante. Stuctura de rezistenţă a imobilului nu a fost afectată. Imediat după explozie, locatarii au fost evacuaţi, s-au făcut măsurători, pentru a se constata nivelul gazului în bloc, şi s-a constatat că nu mai sunt probleme, la ora transmiterii acestei ştiri fiind permis accesul locatarilor în apartamente.

ȘTIREA INIȚIALĂ:

O explozie s-a produs, duminică seară, într-un bloc din Popești-Leordeni. Zece apartamente au fost afectate. Potrivit martorilor, motivul al fi o acumulare de gaze la demisolul unui clădirii.

Citește și: Incidente la meciul UTA-Rapid! Antrenorul Dan Alexa s-a BĂTUT cu fanii UTA: 'Nu ştiu ce aveau în mână, poate aveau cuţit, ceva, nu puteai să ştii'

Apartamentul de la demisol a explodat, rănind un bărbat care la ora transmiterii acestei știri primește îngrijiri medicale fiind transportat la Spitalul de Arși. Bărbatul a avut arsuri de 30% pe corp.

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.