Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Explozie puternică în Crimeea: rușii au activat apărarea antiaeriană

hindustantimes.com
explozie ucraina crimeea razboi

Sistemul de apărare aeriană a fost declanşat vineri în oraşul Armiansk din peninsula Crimeea, unde a fost auzită o explozie, a declarat un oficial local, citat de agenţia rusă TASS, relatează News.ro.

Şeful administraţiei locale, Vasili Telijenko, a anunţat pe Telegram că explozia care s-a auzit a fost în urma interceptării unei rachete. „Vă rugăm să rămâneţi calmi, sistemul de apărare aeriană funcţionează”, a scris el pe canalul social.

Telijenko a precizat pentru TASS că sistemul de apărare antiaeriană s-a declanşat în apropiere de oraş, după ce anterior în Armiansk se auziseră doar sunete îndepărtate de rafale. „M-am uitat la toate serviciile, am vorbit cu ei, totul este normal, toată lumea este la locul de muncă şi toată lumea lucrează. Există anumite persoane acolo (în Ucraina) care subminează această situaţie. O evacuare din Armyansk nu a avut loc şi nu este planificată”, a precizat Telijenko.

La începutul acestei săptămâni, precizează TASS, canalele Telegram pro-ucrainene au răspândit informaţii despre o presupusă evacuare din Armiansk ce ar interveni ca urmare a bombardamentelor ruseşti asupra Kievului.

Autorităţile din Crimeea se străduiesc să asigure populaţia că se iau toate măsurile necesare pentru securitatea peninsulei ucrainene anexate ilegal de Rusia în 2014 şi îndeamnă oamenii să se informeze doar din surse oficiale.

Foto: caracter ilustrativ (arhivă).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.