Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

EXPLOZIE puternică în Turcia. Mai mulţi oameni sunt răniţi - FOTO/VIDEO

@metinyoksu
Diyarbakir

UPDATE: O puternică explozie s-a produs marţi în apropierea unui sediu al poliţiei din oraşul Diyarbakir în sud-estul Turciei majoritar kurd, făcând cel puţin patru răniţi, potrivit unor surse de securitate şi medicale, citate de Reuters şi AFP, potrivit agerpres.

Un nor de fum gri se ridica deasupra clădirilor din jur după explozia auzită în tot oraşul şi a cărei cauză nu a fost imediat clară. Explozia a avut loc cu cinci zile înaintea unui referendum crucial în Turcia pentru consolidarea puterilor preşedintelui Recep Tayyip Erdogan. 

Explozia a avut loc în cartierul central şi în mare parte rezidenţial Baglar, unde un atentat cu maşină-capcană în faţa unui sediu al poliţiei suspectat că a fost comis de militanţi ai Partidului Muncitorilor din Kurdistan (PKK) a făcut zeci de răniţi în noiembrie anul trecut. 

Diyarbakir este cel mai mare oraş din sud-estul Turciei unde PKK a condus o insurgenţă împotriva statului pentru mai mult de trei decenii cerând autonomia kurdă.

Ştire iniţială:

O explozie a zguduit marţi oraşul Diyarbakir din sud-estul Turciei majoritar kurd, făcând mai mulţi răniţi, potrivit unor surse de securitate şi unui martor ocular, informează Reuters, potrivit agerpres.

Un nor de fum gri se ridica deasupra clădirilor din jur după explozia a cărei cauză nu a fost imediat clară.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.