Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Expoziția de foto-sculptură "Monumente personale", semnată de Sever Petrovici-Popescu, la Palatul Brâncovenesc de la Mogoșoaia

facebook.com
unire expozitie

Expoziția de foto-sculptură "Monumente personale", semnată de Sever Petrovici-Popescu, va fi deschisă sâmbătă, la galeria Foișor a Palatului Brâncovenesc de la Mogoșoaia, arată un comunicat remis MEDIAFAX.

Artistul Sever Petrovici-Popescu deschide, sâmbătă, expoziția de foto-sculptură "Monumente personale", curatoriată de Ana Petrovici-Popescu.

Membru al filialei Multimedia a Uniunii Artiștilor Plastici din România, din aprilie 2018, Sever Petrovici-Popescu a debutat în 2014, cu expoziția personală "Obiecte Zburătoare".

Evenimentul este prezentat de Centrul Cultural "Palatele Brâncovenești de la Porțile Bucureștiului" și de Asociația Fighting For Art.

La vernisajul de sâmbătă, de la ora 16.30, este invitat să ia cuvântul Mihai Rusen, directorul Departamentului Cercetare de la Universitatea Națională de Arte din București.

"Consider că o mare parte din lucrările de artă universală sunt rezultatul nevoii individuale de a rămâne în amintirea celorlalți", notează Sever Petrovici-Popescu.

Expoziția, deschisă la galeria Foișor a Palatului Brâncovenesc, poate fi vizitată în perioada 4 august - 11 septembrie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.