Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Expoziție de comemorare a Holocaustului - Ducesa de Cambridge participă cu portretele a doi supravieţuitori

Daily Mail.com
Kate Middleton 2

Ducesa de Cambridge participă cu portretele a doi supravieţuitori ai Holocaustului ca parte a unei expoziţii pentru a comemora 75 de ani de la eliberarea celui mai mare lagăr de exterminare nazist, Auschwitz-Birkenau, relatează EFE, potrivit Agerpres.

Fotografiile realizate de soţia prinţului William şi care vor fi incluse în cele 75 de imagini ce vor fi prezentate în următoarele luni în Marea Britanie au fost expuse luni, cu prilejul Zilei Internaţionale de Comemorare a Victimelor Holocaustului, care se marchează în fiecare an pe 27 ianuarie.

Într-una dintre poze apare Steven Frank, 84 de ani şi originar din Amsterdam, alături de nepoatele sale Maggie şi Trixie Fleet, de 15 şi 13 ani, în timp ce altă poză o arată pe Yvonne Bernstein, 82 de ani şi născută în Germania, împreună cu nepoata sa Chloe Wright, în vârstă de 11 ani.

Kate Middleton mare amatoare de fotografie şi patroana Royal Photographic Society a făcut pozele la începutul acestei luni la reşedinţa sa, Palatul Kensington, inspirată de interioarele pictorului olandez Johannes Vermeer.

Veteranii supravieţuitori ai Holocaustului au participat la şedinţa foto însoţiţi de obiecte personale relevante pentru ei, în timp ce descendenţii lor sunt scăldaţi de lumina caldă care intră pe fereastră dinspre est, din direcţia Ierusalimului.

Proiectul, la care participă mai mulţi fotografi, este o iniţiativă a Fundaţiei Zilei de Comemorare a Holocaustului, alături de Jewish News şi de Royal Photographic Society pentru a conştientiza populaţia despre genocidul evreilor şi a menţine vii povestirile acestor supravieţuitori.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.