Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

'Extratereştri Antici' și un nou sezon din 'Muntenii', printre premierele lunii august la History Channel

history.com
history

Un nou sezon din "Muntenii" şi noi dovezi despre posibilele vizite ale extratereştrilor pe pământ în "Extratereştri Antici" cu Giorgio Tsoukalos şi un invitat surpriză, William Shatner, sunt între premierele lunii august la History Channel, potrivit news.ro.

Sezonul 10 din "Muntenii" va avea premiera pe 4 august, de la ora 22.00. Pe măsură ce iarna îşi pierde forţa în munţii din America de Nord, râurile se umflă de la zăpada topită, oferind muntenilor ocazia de a-şi face noi provizii şi de a-şi fortifica gospodăriile. Dar în acest nou sezon, aceştia sapă mai adânc ca niciodată. Experţi în înfruntarea primejdiilor iernii şi a condiţiilor primitive în care îşi desfăşoară existenţa, întotdeauna pregătiţi pentru ce este mai rău, muntenii şi-au croit drum prin sălbăticia Americii înainte ca lumea să fie lovită de pandemia globală. Ei vor face tot posibilul să îşi apere libertatea şi stilul de viaţă, motiv pentru care experienţa, cunoştinţele şi tăria de caracter le vor fi de folos acum mai mult ca niciodată.

Sezonul "Extratereştri Antici" va avea premiera pe 17 august, de la ora 22.00. Noul sezon al seriei cult "Extratereştri Antici" debutează cu un episod special de două ore în care invitatul special William Shatner le va adresa întrebări provocatoare prezentatorilor emisiunii "Extratereştri Antici", inclusiv lui Giorgio Tsoukalos, favoritul fanilor.

Lui Shatner i se alătură experţi, printre care fostul investigator al Ministerului Britanic al Apărării Nick Pope, pentru a explora toate teoriile posibile, de la originile umane şi descoperirile arheologice revoluţionare până la noi cunoştinţe despre cosmos şi posibilitatea ca oamenii să nu fie singuri în univers.

"Extratereştri Antici" explorează controversata teorie conform căreia extratereştrii vizitează Pământul de milioane de ani.

Din vremea dinozaurilor până în Egiptul antic, de la desenele rupestre din vechime la apariţiile de azi, fiecare episod din acest serial cult al History Channel conferă profunzime istorică întrebărilor, speculaţiilor, mărturiilor şi teoriilor care înconjoară această controversă perenă.

"Blestemul Fermei Skinwalker", sezonul 2, începe din 7 septembrie, fiind difuzat miercurea de la ora 21.00. Pentru mai bine de 200 de ani, ferma Skinwalker din Utah a stat în centrul atenţiei mass-media din SUA datorită sutelor de incidente misterioase, anomalii şi activităţi inexplicabile. nimeni nu a reuşit să dezlege misterul fenomenelor stranii în ciuda deceniilor de cercetări, potrivit unora, finanţate în secret chiar de guvernul SUA.

Acum, porţile legendarei ferme Skinwalker sunt larg deschise pentru un grup de cercetători care se pregăteşte să caute în subteran să facă ceea ce nu s-a mai făcut până acum şi să se afunde sub suprafaţa celui mai faimos punct fierbinte OZN din lume.

În sezonul al doilea din "Blestemul Fermei Skinwalker" cu ajutorul tehnologiei de ultimă generaţie, de la lasere şi radare care pătrund în sol până la drone termografice, experţii vor aplica noţiuni ştiinţifice şi vor face noi descoperiri neaşteptate, riscând mai mult decât oricare altă echipă care a efectuat cercetări pe proprietatea respectivă, de-a lungul timpului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.