Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

F1: Britanicii şi olandezii, străinii care cumpără cele mai multe bilete pentru MP al Azerbaidjanului

Iubitorii Formulei 1 din Marea Britanie şi Olanda sunt străinii care cumpără cele mai multe bilete pentru Marele Premiu al Azerbaidjanului, după ce vânzările către ruşi s-au prăbuşit din cauza războiului din Ucraina, au indicat organizatorii, citaţi de Reuters.

Purtătorul de cuvânt al cursei, Turab Teymurov, a declarat că este de aşteptat să se epuizeze toate biletele pentru MP de pe 30 aprilie, locurile pentru trei tribune fiind deja vândute, informează Agerpres.

Capitala Azerbaidjanului, Baku, va găzdui pentru a şaptea oară evenimentul, cele şase ediţii anterioare având tot atâţia câştigători. MP al Azerbaidjanului va fi primul din acest sezon în care are loc o cursă de sprint.

"Am pierdut Ucraina şi Rusia în ceea ce priveşte traseele de călătorie, pentru că majoritatea turiştilor şi fanilor veneau prin Ucraina şi Rusia", a spus Teymurov. "Am pierdut piaţa rusească, dar sunt mai mulţi oameni care vin din Europa", a adăugat el.

Rusia, care se învecinează cu Azerbaidjan, a pierdut Marele său Premiu de Formula 1 după ce a invadat Ucraina în februarie anul trecut în ceea ce Moscova numeşte o "operaţiune specială".

Olandezul Max Verstappen, de la Red Bull, vizează al treilea titlu mondial consecutiv, în timp ce Marea Britanie găzduieşte cele mai multe echipe şi are trei piloţi, printre care Lewis Hamilton, de şapte ori campion mondial.

Teymurov a menţionat că biletele au fost rezervate din peste 100 de ţări, primele trei fiind Azerbaidjan, Marea Britanie şi Olanda.

Azerbaidjanul doreşte prelungirea contractului pentru Marele Premiu, care expiră în acest an.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.