Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

F1: Daniel Ricciardo va fi pilot de rezervă la Red Bull în 2023

Daniel Ricciardo
Fost pilot titular la Red Bull (2014-2018), cu un bilanţ de şapte victorii (din opt înregistrate în total în cariera sa în F1 - n.red.), Ricciardo "va ajuta echipa în munca de testare şi simulare, precum şi în activitatea comercială", precizează echipa dublului campion mondial Max Verstappen într-un comunicat.

"Zâmbetul meu spune multe, sunt foarte fericit că mă întorc la Oracle Red Bull Racing ca al treilea pilot în 2023, am deja atât de multe amintiri bune despre timpul petrecut aici', a reacţionat australianul, în vârsta de 33 de ani, citat în comunicatul de presă.

Pe lângă Red Bull, Ricciardo, care a sosit în Formula 1 în 2011, a mai concurat pentru Toro Rosso (echipa sora a lui Red Bull, acum AlphaTauri), HRT şi Renault.

Australianul, care a pilotat pentru McLaren din 2021, a încheiat acest sezon pe un modest loc 11 în campionat, la egalitate cu germanul Sebastian Vettel, ambii cu 37 de puncte.

Daniel Ricciardo va fi înlocuit la McLaren de compatriotul său Oscar Piastri, aflat la primul său sezon ca pilot titular în Formula 1, care va face pereche cu britanicul Lando Norris (locul 7 în 2022).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.