Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

FABULOS - Plătit regeşte de patru ani pentru nimic. Cine este înalt funcționarul public cu salariul de nabab

bani

Consiliul Județean Iaşi a descoperit că plătește de ani de zile regește un angajat care nu face mai nimic. Este vorba despre administratorul Parcului industrial al oraşului, care nu există deocamdată decât pe hârtie, informează Digi24. Desemnat înalt funcționar public, acestuia i-a luat aproape 4 ani să se ocupe de obținerea licenței pentru parcul pe care îl conduce. Timp în care s-a ocupat doar de corespondență, câteva chestiuni bancare și a a avut un salariu brut de 4200 de lei.

Proiectul Parcului Industrial există din 2013 , însă doar pe hârtie. Singurul angajat este administratorul.

Şefii lui de la Consiliul Judeţean spun că n-a muncit mai nimic, ba chiar şi terenul pe care ar fi trebuit să fie ridicate tot felul de hale de producție e în continuare loc de păşunat.

Anunț ÎNGRIJORĂTOR: Când se va produce MARELE CUTREMUR în România

Maricel Popa, președinte al Consiliului Judeţean: „A fost angajat din 2013, cu un salariu frumușel, chiar mai mare decât al unui doctor. Dar nu și-a făcut treaba. Vă dau un exemplu, erau două birouri alăturate, așteptau o adresă de la un birou alăturat de 60 de zile, mi se pare absurd”.

Administratorul parcului primește un salariu brut de 4200 de lei. El susține însă că şi-a dat tot interesul pentru ca proiectul parcului să fie finalizat.

Laurențiu Rădulescu, administratorul parcului industrial: „Toate documentele eu le-am făcut, toate documentele sunt înaintate de noi”.

ȘOC în Israel: Soția premierului Netanyahu a fost INTEROGATĂ de poliție! Acuzații GRAVE

Ca să poți să obții titlu de parc trebuie să fie desemnat un administator, trebuie să aibă făcută o pagină pe internet, titlul de parc industrial îl obține societatea

În Proiectul parcului erau iniţial 30 de hectare și a fost nevoie de doi ani pentru ca autoritățile să-şi dea seama că o parte din teren se suprapune cu tronsonul de autostradă Ungheni-Iași-Târgu Mureș. Abia acum doi ani s-a aprobat micşorarea suprafeței Parcului.

Parcul industrial ar urma să fie construit în imediata apropiere a Iașiului, pe o suprafață de aproximativ 20 de hectare. Valoare proiectului depășește 21 de milioane de lei, bani din care ar trebui să fie create peste 4.000 de locuri de muncă.

Recent, ministrul Dezvoltării, Sevil Shhaideh, a semnat ordinul prin care se acordă statutul de parc industrial. Ulterior se va face licitaţia pentru realizarea studiului de fezabilitate şi cea pentru proiectele pentru căile de acces şi racordarea la utilităţi.

Reprezentanții Consiliului Județean estimează că spre sfârşitul anului vor începe lucrările pentru realizarea Parcului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.