Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Face DNA culoar unei candidaturi pentru Laura Codruța Kovesi prin acțiunile din ultima perioadă? Ce crede Vasile Dîncu

BNT.bg
Laura Codruta Kovesi

Sociologul Vasile Dîncu crede că acțiunile de „justiție televizată” ale DNA din ultima perioadă nu sunt ca cele făcute ca pe vremea când Laura Codruța Kovesi era șefa Direcției Naționale Anticorupție, deși există anumite elemente comune care ar putea duce cu gândul într-acolo.

„Nu mi se pare că ar fi de aceeași factură chiar dacă am recunoscut niște paternuri de telejustiție, care poate că au fost întâmplătoare. Am văzut despre viața unui lider de la PNL lucruri care ținueau de modul cum a fost el în concedii și cum le-a plătit și mi se părea că sunt mai degrabă politică”, a declarat Vasile Dîncu la Prima News.

„Nu cred că vom mai ajunge acolo ca în perioada doamnei Kovesi chiar dacă am văzut un interviu cu șeful DNA care transmitea o idee că peștii mari vor avea de suferit. Dreptatea trebuie făcută și pentru peștii mari și pentru peștii mici”, a completat Dîncu.

Șansele ca Laura Codruța Kovesi să fie președintele României

Sociologul susține că acțiunile frecvente ale DNA din ultima perioadă nu sunt menite să deschidă drumul către o candidatură la alegerile prezidențiale pentru Kovesi, precizând că aceasta nu ar avea nicio șansă.

„Nu cred că ar avea vreo șansă la prezidențiale. Exemplul Monica Macovei este foarte bun. Avea în sondaje treizeci și ceva la sută, era pe primul loc și a obținut sub 5%”, a afirmat Dîncu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.