Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Factura la apă, la pachet cu pliant electoral AUR - Se întâmplă într-un oraș cu primar UDMR

Societatea de apă-canal din municipiul Satu Mare, Apaserv SA, face verificări după ce abonaţii au primit plicul de la factura de apă capsat cu un pliant electoral al AUR, a anunţat compania, joi pe Facebook.

"Apaserv face demersuri în cazul pliantelor capsate la factura de apă. Conducerea Apaserv Satu Mare S.A. face verificări după ce mai mulţi abonaţi ai companiei au primit odată cu factura şi un pliant electoral. Apaserv Satu Mare S.A. a sesizat şi firma care distribuie facturile pentru a stabili cum s-a ajuns la această situaţie, iar în funcţie de rezultatul verificărilor se va acţiona împotriva celor vinovaţi.

Apaserv Satu Mare S.A. condamnă aceste practici şi asigură abonaţii că va lua măsuri pentru ca pe viitor să nu se mai producă asemenea incidente. Conform contractului încheiat între Apaserv şi firma de distribuţie, este interzisă cât se poate de clar folosirea datelor cu caracter personal, obţinute de la compania de apa în alte scopuri", a transmis conducerea Apaserv.

Pliantul poartă semnele AUR, face trimitere la alegerile europarlamentare din 9 iunie 2024 şi îndeamnă la descărcarea unei aplicaţii pe mobil.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.