Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Faimoșii mici de la Obor se scumpesc de la 1 septembrie. În iunie se dădeau gratis pentru cine se vaccina

mici

Din cauza scumpirilor din ultima vreme prețul faimoșilor mici din Obor va crește cu 30%. Mai precis, de la 1 septembrie prețul unui mic se va majora de la 3 lei la 4 lei.

Anunțul este afișat la intrarea în faimoasa terasă din București, potrivit Antena3.

”Datorită scumpirilor din ultima vreme ne vedem obligați ca de la 1 septembrie să ridicăm prețul micului la 4 ron. Mulțumim de înțelegere, să auzim de bine” este mesajul afișat ce comercianții din Piața Obor.

În luna iunie, oamenii care voiau să se vaccineze în centrul de vaccinare de la Obor primeau o porție de mici cu de toate.

„Așa cum s-au legat lucrurile, celebrul nostru târg plin de istorie, Oborul, va fi o nouă atracție: vaccin cu mici cu muștar. E pe bune, nu-i o glumă. De ceva timp, cei 2 viceprimari au pornit demersurile pentru a deschide un centru de vaccinare în această locație, ce este probabil „cea mai vizitată” de bucureșteni. Scopul dorit: să oferim acces ușor la imunizare tuturor categoriilor sociale. Spre surpriza tuturor, antreprenorii deținători ai rețetei celebrilor „mici de la Obor” vor să susțină campania de vaccinare: pentru fiecare vaccinat, o porție gratis de mici cu de toate și o apă răcoritoare”, anunța primarul sectorului 2.

Micii din Obor au ajuns în New York Times

Jurnalista Susanne Fowler a dat o tură prin Piaţa Obor când a vizitat România şi a gustat și celebrii mici.

”Am sărit în metroul rapid şi deloc scump spre Obor, unde am făcut o plimbare prin piaţa de fructe şi legume. Apoi m-am aşezat la un picnic la Terasa Obor pentru o porţie de mici, pâine şi muştar picant“ a povestit jurnalista pentru New York Times.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.