Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Falcă: Îmi asum în parte rezultatele înregistrate de PNL la alegeri

Nine O`Clock
gheorghe falca

Preşedintele PNL Arad, Gheorghe Falcă, a declarat că deşi rezultatele înregistrate de organizaţia judeţeană liberă au fost "sub aşteptări" la alegerile de duminică, el se declară "relativ mulţumit" de scorul înregistrat având în vedere că este al treilea la nivel naţional în rândul organizaţiilor liberale, după cele de la Sibiu şi Alba.

În ceea ce priveşte rezultatele slabe obţinute de PNL la nivel naţional, liderul PNL Arad a spus că, în calitate de şef al campaniei electorale a PNL, îşi asumă în parte acest rezultat.

Citește și: Adriana Săftoiu pune degetul pe rană: cauzele EȘECULUI PNL în alegeri

'În ciuda faptului că rezultatele înregistrate de PNL Arad au fost sub aşteptări, având în vedere faptul că ne-am situat pe locul al treilea la nivel naţional, după Sibiu şi Alba, mă face să mă declar relativ mulţumit de scorul înregistrat la alegerile parlamentare de duminică', a declarat luni, pentru AGERPRES, Gheorghe Falcă.

El a arătat că organizaţia judeţeană PNL Arad a avut ca obiectiv obţinerea unui mandat de senator şi trei mandate de deputat.

'La acest moment am realizat un mandat de senator, prin Ioan Cristina şi două mandate de deputat, prin Glad Varga şi Eusebiu Pistru. Totodată, aşteptăm ca la redistribuire să mai obţinem un al treilea mandat de deputat, care îi va reveni Claudiei Boghicevici', a spus Gheorghe Falcă, conform Agerpres.

Falcă nu a dorit să comenteze demisia Alinei Gorghiu. 'La Bucureşti, colegii din conducerea partidului vor discuta pe marginea acestei situaţii şi, de asemenea, despre modul în care PNL va aborda următoarele săptămâni', a mai afirmat Falcă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.