Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Familia a făcut anunțul. De ce a ales să se sinucidă tripla campioană mondială la ciclism Kelly Catlin: 'Ea nu mai era Kelly pe care o cunoşteam'

CyclingTips
Kelly Catlin

Ciclista americană Kelly Catlin, medaliată cu argint cu echipa Statelor Unite în proba de urmărire la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro, suferea de depresie în lunile care au precedat sinuciderea sa, săptămâna trecută, la doar 23 de ani, a anunţat familia sportivei, citată de AFP, relatează Agerpres.

Sportiva americană suferea de depresie din cauza unor accidente suferite anul trecut şi a mai avut o tentativă de suicid în ianuarie.

Citește și: Incendiu foarte puternic la o celebră mănăstire din Dobrogea: clădirea arde din temelii

"Ea nu mai era Kelly pe care o cunoşteam, ea vorbea ca un robot, nu mai puteam să o facem să vorbească şi ne întrebam mereu 'ce se va întâmpla cu Kelly a noastră'", a declarat tatăl sportivei luni pentru cotidianul Washington Post.

"Avea viitorul în faţă, dar gândurile sale s-au schimbat şi nu mai putea vedea mai departe din cauza depresiei, presupun. După comoţia sa cerebrală, ea a început să devină pesimistă. Viaţa nu mai avea sens. Era o persoană depresivă. Nu mai putea să se concentreze pe studiile sale şi să muncească. Nu mai putea să facă ceea ce considera ca fiind obligaţii, nu mai putea să se ridice la înălţimea aşteptărilor sale", a mai spus tatăl sportivei.

Kelly Catlin, care urma studii superioare de matematică-informatică la universitatea Stanford, era componentă a echipei SUA de urmărire, triplă campioană mondială (2016, 2017 şi 2018) şi medaliată cu argint la JO de la Rio din 2016.

Citește și: S-a DECIS: de la ce oră joacă Simona Halep la Indian Wells. Calculele care o aduc din nou pe locul 1 WTA

Tânăra, care era şi o violonistă talentată, explicase recent pe un site specializat că îşi împarte timpul între trei activităţi, studii, ciclism pe velodrom şi pe şosea.

Federaţia americană a transmis într-un comunicat că este "o pierdere devastatoare".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.