Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fanii echipei FC Barcelona au scandat numele lui Lionel Messi în minutul 10 al meciului cu Girona: catalanii îl vor înapoi pe campionul mondial

realitateasportiva.net
Ronaldo Messi

Suporterii echipei spaniole FC Barcelona au scandat numele lui Lionel Messi în minutul 10 al meciului cu Girona (0-0), disputat luni seară în Primera Division, pe fondul zvonurilor tot mai insistente referitoare la o posibilă revenire a fotbalistului argentinian pe Camp Nou, la finalul acestui sezon.

Fanii catalani au repetat astfel gestul făcut săptămâna trecută, când au scandat numele fostului număr 10 al Barcei în timpul derby-ului cu Real Madrid (scor 0-4).

La doi ani de la plecarea sa în lacrimi de la FC Barcelona, Messi este aşteptat acum cu înfrigurare să revină în capitala Cataloniei, unde a cunoscut gloria ca jucător, în condiţiile în care contractul cu Paris Saint-Germain expiră la finalul sezonului, iar negocierile privind semnarea unui nou acord cu clubul parizian au intrat în impas.

"Leo (Messi) generează speranţă. Fanii îi scandează numele de două meciuri. Să vedem dacă se va întâmpla asta. Suntem concentraţi pe acest sezon şi trebuie să câştigăm La Liga", a declarat antrenorul Barcelonei, Xavi Hernandez, la finalul jocului de luni.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.