Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Faptele care spulberă un mit: Arhiepiscopia Timișoarei și o fundație din Germania au donat echipamente de protecție pentru Spitalul de Psihiatrie Jebel

paptot.ro
cercetare medical doctor

Spitalul de Psihiatrie și pentru Măsuri de Siguranță Jebel a primit echipament medical de protecție prin intermediul unui parteneriat încheiat între Arhiepiscopia Timișoarei și Fundația Diakoneo din Germania, relatează Basilica.ro.

Medicii de la spitalul psihiatric din Jebel au primit 5.000 de mănuși, 3.000 de măști protecție, 100 de ochelari, 190 de combinezoane și 30 de litri de dezinfectant.

În starea de urgență impusă de pandemie, sectorul social-filantropic al Arhiepiscopiei Timișoarei și Fundația Filantropia Timișoara au căutat în permanență soluții de sprijin pentru instituțiile de servicii sociale și medicale, pentru familiile vulnerabile social și cele aflate în carantină sau izolare.

Implicarea eparhiei s-a concretizat în donații de echipament medical și în 10 de tone de alimente care au ajuns la Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Timiș, Penitenciarul din Timișoara, Spitalul de Psihiatrie și Măsuri de Siguranță din Jebel, Spitalul de Psihiatrie Gătaia și alte instituții medicale și sociale.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.