Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fără permis și beat la volan a provocat un accident: a fugit de la locul faptei și au lăsat un prieten inconștient pe câmp

politie bun

Şoferul care a provocat un accident în localitatea Tudora, în noaptea de sâmbătă spre duminică, nu avea permis de conducere şi se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Botoşani, Delia Nenişcu.

Potrivit sursei citate, imediat după producerea accidentului, şoferul în vârstă de 36 de ani, dar şi un alt pasager, minor, au părăsit locul accidentului, fiind identificaţi ulterior de poliţişti, informează Agerpres. 

"Din verificări, a reieşit faptul că un tânăr de 36 de ani, din comuna Tudora, în timp ce se deplasa cu autoturismul pe drumul judeţean DJ 208 I, dinspre localitatea Joldeşti înspre centrul localităţii Tudora, ar fi pierdut controlul asupra direcţiei de mers, împrejurare în care s-ar fi răsturnat în afara părţii carosabile. În urma impactului, unul dintre pasageri a fost proiectat în afara autoturismului, iar conducătorul auto şi cu un alt pasager, minor, au părăsit locul producerii accidentului, fiind identificaţi, în scurt timp, de către poliţişti", a precizat Nenişcu.

Şoferul avea o concentraţie alcoolică de 0, 42 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Poliţiştii îl cercetează acum pentru comiterea infracţiunilor de conducere sub influenţa alcoolului, conducere fără permis, vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie.

Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă au anunţat, duminică dimineaţă, că un tânăr de 25 de ani, implicat în accidentul de la Tudora, a fost găsit în stare de inconştienţă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.