Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

FĂRĂ PRECEDENT PRO TV difuzează o emisiune cu prezentatorul aflat în arest

PRO TV a ajuns într-o situație unică în media românească! Cea mai urmărită televiziune din România va difuza o emisiune în care prezentatorul se află în stare de arest. Bake Off România îl are ca jurat, prezentator inițial, pe Tudor Constantinescu, cel care a ajuns după gratii în toamna anului trecut. Constantinescu este urmărit penal pentru evaziune fiscală, cu un prejudiciu de peste 500.000 de euro, iar acum e în arest la domiciliu.

Citește și: OPINIE Nevertebratele cu coloană oficială

Filmările pentru show au fost realizate în 2015, iar cei 12 concurenți, Nicolle Stănese, gazda Bake Off România, și cei trei jurați au lucrat intens, au gustat din cele mai bune deserturi și au simțit competiția adevărată în show-ul care va desemna cel mai bun cofetar amator din România.

Alex Stan, Simona Pope și Tudor Constantinescu, cei trei membri ai juriului Bake Off România, sunt unii dintre cei mai experimentați profesioniști în domeniul cofetăriei și patiseriei din țară, cu rezultate excelente în acest domeniu, susține PRO TV.

Citește și: Au apărut primele metode legale pentru a păcăli legea anti-fumat

Televiziunea anunță că Tudor Constantinescu este pasionat de deserturi încă din copilărie. Tot de atunci a început să lucreze și să își construiască cariera în această direcție. Tudor a urmat un liceu specializat pe gastronomie și și-a făcut stagiul de practică la cele mai bune cofetării din Belgia, alături de chefi renumiți care l-au ajutat să își perfecționeze tehnica, devenind un adevărat expert în ciocolată și în deserturi rafinate. Experiența lui Tudor s-a extins apoi în alte țări din Europa, unde și-a adus aportul creativ în numeroase preparate. A continuat în Statele Unite ale Americii și apoi a făcut înconjurul lumii prin meniurile semnate de el, care au fost implementate pe vasele de croazieră ce ajungeau în cele mai îndepărtate colțuri de pe glob.

Bake Off, cu titlul original The Great Bake Off, este un format BBC cu rezultate remarcabile la nivel mondial.

Citește și: Teroriștii s-au făcut de râs: Spun că au capturat un tanc, dar în realitate e altceva / FOTO

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.