Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fată de 17 ani împușcată în cap de fratele ei, cu pistol de tip airsoft: Motivul șocant pentru care a recurs la acest gest

cotidianul
politia nu treceti

Fată de 17 ani împușcată în cap de fratele ei, cu pistol de tip airsoft: Motivul șocant pentru care a recurs la acest gest

O fată de 17 ani, din județul Galați, a fost împușcată în cap, de fratele ei. Acesta era nervos că adolescenta are o relație cu un bărbat mai în vârstă, cu care familia nu este de acord.

Cazul șocant a avut loc în localitatea Gănești, din județul Galați. Fratele adolescentei a dat buzna în casa concubinului surorii sale, împreună cu multe persoane. După mai multe amenințări și discuții în contradictoriu, tânărul a scos un pistol de tip airsoft și și-a împușcat sora în cap. Din fericire, fata nu a fost grav rănită.

Polițiștii de la Serviciul Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase au preluat cazul, întrucât este vorba de folosirea unei arme fără drept.

Astfel, în cursul zilei de marți 2 august 2023, polițiștii au efectuat percheziții la domiciliile suspecților. Patru persoane implicate în incidentul violent au fost ridicate de polițiști și duși la secție, anunță adevarul.ro.

Fratele adolescentei a fost reținut pentru 24 de ore, sub acuzațiile de violență în familie, violare de domiciliu și nerespectarea regimului armelor și munițiilor. Ceilalți trei suspecți sunt cercetați în stare de libertate.

Mireasă furată de la nuntă cu BMW-ul, rănită într-un accident

O mireasă a ajuns la spital, rănită fiind într-un accident rutier, în județul Galați, chiar în timp ce era furată, conform tradiției, de la nuntă.

Accidentul s-a produs în weekend, pe DJ 242B, între localitățile Moscu și Târgu Bujor din Galați. Tânăra mireasă a fost furată de niște prieteni de la nunta care avea loc în satul Moscu. S-a urcat într-un autoturism marca BMW, condus de o prietenă, și a plecat către Târgu Bujor.

Dar șoferița a pierdut controlul volanului și s-a izbit de un autoturism parcat pe marginea DJ 242B. Mireasa se afla pe bancheta din dreapta șoferiței și a fost rănită. Victima a fost transportată cu un echipaj SMURD, la Spitalul din Târgu Bujor.

Polițiștii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, urmând să stabilească împrejurările exacte în care s-a produs accidentul.

De asemenea, femeia care a provocat evenimentul rutier a fost testată pentru alcool, rezultatul fiind zero.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.