Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fata unui fost ministru a devenit şef la Antena 3 / FOTO

antena 3

Bombă pe piaţa media. Antena 3 a dat o lovitură concurenţei. Fata fostului ministru, Ioan Mircea Paşcu a devenit Corporate Affairs Director la Antena 3.

Sorana Pașcu a intrat în echipa Antena 3, pe poziția de Corporate Affairs Director. Sorana Pașcu este fiica lui Ioan Mircea Pașcu, fost ministru al apărării în guvernul lui Adrian Năstase, și are experiență în domeniul bancar, a lucrat, printre altele la ING. Sorana Pașcu vine pe poziția pe care, în trecut, a lucrat o perioadă și Maria Apostol, fostul PR al grupului Pro TV, spune paginademedia.

Citeşte şi: CNA taie în carne vie: Amenzi mari pentru televiziunile de știri

Anunțul Intact:

"Intact Media Group anunță că Sorana Pașcu s-a alăturat echipei Antena 3 în calitate de Corporate Affairs Director. Rolul său este acela de a coordona și dezvolta, alături de echipa de marketing, strategia de branding a Antenei 3. Sorana Pașcu are experiență de 20 de ani în domeniul bancar, dar și în industria de marketing și talent management.

Citeşte şi: BOMBĂ: Cel mai cunoscut senator vrea să candideze la Primăria Bucureşti

"Mă bucur să fiu parte a uneia dintre cele mai bune echipe de profesioniști de pe piața media. Îmi doresc ca direcțiile de comunicare, strategiile și planurile pe care le vom construi împreuna să întărească imaginea de brand a celui mai puternic post de știri din Romania. Antena 3 a fost intotdeauna aproape de publicul său, obiectiv pe care ne vom concentra și în continuare prin dezvoltarea zonei de on-line și social media , urmând de altfel trendul internațional impus de cele mai mari televiziuni de știri din lume", a declarat Sorana Pașcu.

Citeşte şi: Viralul 'Bă, Cristi' a intrat și la Poliţia de Frontieră / VIDEO

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.