Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fatih Terim, antrenorul lui Galatasaray, deplânge datoriile echipei: 'Nu aş putea spune că are are cineva un plan pentru a ieşi din această situaţie'

fatih terim

Antrenorul Fatih Terim a deplâns datoriile echipei pe care o pregăteşte, Galatasaray Istanbul, una din forţele fotbalului din Turcia, relatează agenţia Anadolu.

Într-un moment în care cluburile din Turcia reuşesc cu greu să-şi plătească datoriile, Terim a declarat: "Nu aş putea spune că are are cineva un plan pentru a ieşi din această situaţie, scrie agerpres.ro.

Citește și: Claudiu Năsui, declaraţie dură la Florin Roman: ‘Care e şmecheria? Dacă declari că nu ai domiciliu în Bucureşti, primeşti diurne suplimentare’

În opinia legendarului antrenor, Galatasaray va putea depăşi dificultăţile financiare dacă din rândul juniorilor săi vor apărea fotbalişti valoroşi, ca fundaşul central Ozan Kabak, transferat la începutul anului trecut la o echipă din Bundesliga, VfB Stuttgart. Acesta evoluează acum la altă formaţie germană, Schalke 04.

"Cât a fost rezervat echipei de juniori din cele 11 milioane de euro obţinute din vânzarea lui Ozan Kabak? Zero. A fost nevoie fie de aducerea unor jucători noi, fie de plata salariilor, fie de achitarea datoriilor", a spus Terim.

"Tehnicianul care-l antrenează pe Ozan Kabak primeşte un salariu între 2.500 şi 4.500 de lire turceşti. (350-500 de dolari - n. r.). Lucrează în cel mai mare club sportiv din Turcia şi antrenează jucători precum Kabak," a adăugat el.

Citește și: Ultimă oră! Nu se închid școlile în Capitală! Anunțul făcut de Monica Anisie

La sfârşitul lui iunie, Galatasaray acumulase datorii nete de 1,8 miliarde de lire turceşti (227,8 milioane de dolari), aşa cum a dezvăluit luna trecută vicepreşedintele grupării, Kaan Kancal. Clubul a explicat că datoriile au crescut din cauza pandemiei de coronavirus.

În altă ordine de idei, Terim a spus că nu are intenţia să candideze pentru funcţia de preşedinte al clubului.

Sub comanda lui Terim, Galatasaray a reuşit cea mai mare performanţă a sa, câştigarea Cupei UEFA în 2000, când printre jucătorii echipei din Istanbul erau Gheorghe Hagi şi Gheorghe Popescu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.