Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Favoriţii şi-au respectat statutul şi s-au calificat în semifinalele Campionatului Naţional individual de tenis de masă

editiadedimineata.ro
tenis de masa

Favoriţii şi-au respectat statutul şi s-au calificat în semifinalele Campionatului Naţional individual de tenis de masă pentru seniori, găzduit de Sala Sporturilor ''Romeo Iamandi'' din Buzău, potrivit Agerpres.

La simplu feminin, Bernadette Szocs o va înfrunta duminică pe Irina Ciobanu, iar Andreea Dragoman o va întâlni pe Eliza Samara.

Sâmbătă, în sferturi, Szocs a dispus cu 4-0 de Elena Zaharia, Ciobanu a trecut de Roxana Istrate tot cu 4-0, Dragoman a câştigat cu 4-3 în faţa Adinei Diaconu, iar Samara a învins-o cu 4-0 pe Anamaria Sebe.

În proba masculină de simplu, Ovidiu Ionescu îl va întâlni în penultimul act pe Hunor Szocs, iar Rareş Şipoş va primi replica lui Cristian Pletea.

Citește și: Dezvăluire: Adrian Streinu-Cercel și Alexandru Rafila, abonați la banii gigantului Pfizer

În sferturi, Ionescu l-a învins cu 4-0 pe Andrei Tomică, Hunor Szocs a trecut cu 4-1 de Mihai Zamfir, Şipoş s-a impus cu 4-0 în faţa lui Cristian Chiriţă, iar Pletea a trecut cu acelaşi scor de Alexandru Manole.

Finala la dublu mixt va opune perechile Ovidiu Ionescu/Bernadette Szocs şi Cristian Chiriţă/Irina Ciobanu. În semifinale, Ionescu şi Szocs au dispus cu 3-0 de cuplul Rareş Şipoş/Andreea Dragoman, iar Chiriţă şi Ciobanu i-au eliminat pe Cristian Pletea/Adina Diaconu cu 3-2.

La dublu feminin, Bernadette Szocs/Andreea Dragoman va juca în ultimul act contra perechii Irina Ciobanu/Adina Diaconu. În semifinale, Szocs şi Dragoman au câştigat cu 3-2 disputa cu Eliza Samara/Elena Zaharia, iar Ciobanu şi Diaconu au dispus cu 3-0 de Tania Plăian/Ioana Sângeorzan.

Finală de dublu masculin va opune perechile Cristian Pletea/Rareş Şipoş - Ovidiu Ionescu/Cristian Chiriţă. Pletea şi Şipoş i-au învins cu 3-1 în semifinale pe Alexandru Manole şi Florin Spelbuş, în timp ce Ionescu şi Chiriţă au trecut cu 3-2 de cuplul Alin Spelbuş/Hunos Szocs.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.