Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

FC Argeș se confruntă cu un adevărat 'Exod': Cine l-a urmat pe antrenorul Nicolae Dică, de care piteștenii s-au despărțit luni dimineață

www.gsp.ro
Nicolae Dică

FC Argeș, club din Liga 2, a anunțat, luni, că Nicolae Dică nu mai este antrenorul echipei piteștene, potrivit news.ro.

Odată cu rezilierea contractului lui Dică, de la FC Argeș au plecat și antrenorul secund Alin Popescu, antrenorul cu portarii Răzvan Stanca și preparatorul fizic Dan Didiță.

"Mulțumim, Nicolae Dică! În perioada următoare echipa va fi condusă de Valentin Năstase. Alături de Nicolae Dică au plecat și secundul Alin Popescu, antrenorul cu portarii, Răzvan Stanca şi preparatorul fizic, Dan Didiţă. Vă mulțumim pentru munca depusă și vă urăm mult succes în carieră!", a transmis clubul FC Argeș, prin intermediul paginii de Facebook.

Viorica Dăncilă mutare interesantă în PSD: lovitura care securizează voturile la moțiunea de cenzură /VIDEO

Nicolae Dică (39 de ani) a preluat-o pe FC Argeș la începutul acestui sezon. După 10 etape scurse din Liga 2, piteștenii ocupă locul 6, cu 16 puncte. În ultima etapă, FC Argeș a pierdut în deplasare, cu ASU Politehnica Timișoara, scor 0-3.

Dică a evoluat timp de trei sezoane și jumătate pentru FC Argeș, ca jucător, la începutul carierei. Acesta a mai avut un mandat ca antrenor la formația piteșteană, în sezonul 2016/2017, când a promovat echipa din Trivale în Liga 2. Ulterior, fostul atacant a pregătit-o pe FCSB, timp de un sezon și jumătate, în perioada iunie 2017-decembrie 2018.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.