Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

FC Barcelona: Sergi Roberto va fi operat în următoarele zile la muşchiul drept femural

​​Sergi Roberto

Mijlocaşul de la FC Barcelona ​​Sergi Roberto va fi operat în următoarele zile la muşchiul drept femural al coapsei drepte, a anunţat, miercuri, clubul catalan, într-un comunicat, informează AFP, relatează News.ro.

Operaţia va avea loc la Turku, Finlanda, sub conducerea doctorului Lasse Lempainen şi sub supravegherea serviciilor medicale ale clubului.

Potrivit presei locale, jucătorul ar putea fi indisponibil aproximativ patru luni, până în aprilie. FC Barcelona a precizat că va emite o nou comunicat medical după operaţie.

Sergi Roberto (29 de ani, 11 selecţii), unul dintre cei patru căpitani ai echipei blaugrana, a jucat 12 meciuri în acest sezon (nouă în LaLiga şi trei în Liga Campionilor) şi a marcat două goluri.

Tratat iniţial pentru o întindere a cvadricepsului coapsei drepte, de care suferea de la sfârşitul lunii octombrie, Sergi Roberto şi-a reluat antrenamentele cu echipa, dar a suferit o recidivă, potrivit presei catalane.

Roberto a ratat 37 de meciuri sezonul trecut din cauza accidentărilor multiple şi a devenit indisponibil cu două săptămâni înainte de începerea sezonului, în această vară, din cauza unei probleme la coaste.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.