Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

FC Univeristatea Craiova, echipa patronată de Adrian Mititelu, care a promovat în Liga a II-a, vrea să joace pe Stadionul Ion Oblemenco

a1.ro
stadion ion oblemenco

FC Univeristatea Craiova, echipa patronată de Adrian Mititelu, care a promovat în Liga a II-a, doreşte să evolueze sezonul viitor pe Stadionul Ion Oblemenco, pe care joacă CS Universitatea Craiova, din Liga I, anunță news.ro.

"Ideal ar fi să jucăm pe Oblemenco, dar nu depinde de noi, depinde de Consiliul Local. Domnul Mititelu a oferit o sumă vara trecută pentru tot anul şi a fost refuzat de către Primăria Craiovei. (n.r. - pot juca alte echipe acolo doar) Din Liga I sau din 16-imile Cupei României. S-au făcut demersuri, a intervenit domnul Asztalos Csaba (n.r. - preşedintele CNCD), a spus că ne sprijină, este o acţiune în derulare din partea domniei sale, să vedem cum se va finaliza. Sper să fie în avantajul nostru. (n.r. - dacă nu se poate) Vom juca la Târgu Jiu. Sezonul viitor, Liga a II-a se televizează. Noi suntem un club cu suporteri mulţi. Trebuie să jucă să zicem cu Rapid, dacă nu promovează, la Târgu Jiu. De ce s-ar deplasa 5-6.000 de craioveni 120 de kilometri, tur-retur 240-250 de kilometri, ca să-şi vadă favoriţii? În Liga a II-a sunt mai multe derbiuri decât în prima ligă. Imaginaţi-vă Universitatea Craiova cu U Cluj, cu Petrolul, Rapid, poate chiar Gloria Buzău, FC Argeş! Sper să le dea Dumnezeu celor de la Primărie mintea de pe urmă şi să revizuiască acel act făcut în urmă cu câţiva ani. Aşa cum s-a făcut acel act aşa se poate şi desface, printr-o hotărâre, printr-o ridicare de degete", a declarat preşedintele FC Universitatea Craiova, Marcel Puşcaş, la Digi Sport.

Citește și: Sunt anunțate noi măsuri! Ce vor trebui să facă pasagerii în avion .

Campionatul Ligii a III-a nu va mai fi reluat pentru partidele rămase de disputat în sezonul 2019-2020, a decis, luni, Comitetului de Urgenţă al FRF.

În Liga a II-a, ediţia 2020/21, promovează echipele clasate pe prima poziţie în fiecare serie sau învingătoarele unui baraj în dublă manşă între locul 1 şi locul 2 din fiecare serie, dacă diferenţa între primele două clasate este egală sau mai mică de 3 puncte.

În Seria a IV-a, FC Universitatea Craiova conducea detaşat în clasament, înaintea suspendării competiţiei din cauza pandemiei de coronavirus, având 42 de puncte, 13 puncte "peste" Şoimii Lipova, de pe locul secund. Astfel, echipa lui Mititelu a promovat în Liga a II-a.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.